„Megvilágosodás hete” Heves megyében

2017. 11. 04., szo - 08:13
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Ellenőrzés a kerékpáros balesetek megelőzése érdekében.

A Látni és látszani kampányhoz kapcsolódóan a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által szervezett „Megvilágosodás hete” elnevezésű rendezvényt 2017. november 6. és november 12. között tartják a városi rendőrkapitányságok.

A Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 8-án 13 óra és 18 óra között a kapitányságon várják az érdeklődőket, valamint november 7-én és november 9-én 14 óra 30 perctől Hevesen, a Széchenyi úton és az Egri úton található üzemnél tartanak ellenőrzést a kerékpárral érkező dolgozók számára.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság 2017. november 10-én 10 órától Szihalmon, a Széchenyi István úton, 12 órától Mezőszemerén, a Faluház udvarán, 14 órától pedig a füzesabonyi Patak úton található gyárnál ellenőrzi a kerékpárral érkezőket.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai a Robert Bosch úti üzem dolgozóinak kerékpárjait fogják ellenőrizni 2017. november 9-én 14 órától. 

A gyöngyösi rendőrök 2017. november 8-án 16 óra és 19 óra között a város Fő terén várnak minden kerékpárost, valamint november 9-én 13 óra és 15 óra között a visontai erőműbe érkező dolgozókat ellenőrzik. Mindkét helyszínen a „Bike Safe” programba is megtalálható lesz.

Az Egri Rendőrkapitányság egyenruhásai várnak minden érdeklődőt 2017. november 7-én 14 óra és 17 óra között az egri Gárdonyi Géza téren. Az itt megjelent kerékpárosok kétkerekűit a rendőrök átvizsgálják. A bűnmegelőzési érdekeket is szem előtt tartva a kampány keretében lehetőség lesz a kerékpárok „Bike Safe” programba történő regisztrálására.

Valamennyi megyei helyszínen azok a kerékpárosok, akik nem rendelkeznek megfelelő világító berendezéssel, a városi baleset-megelőzési bizottságok ellátják a szükséges eszközökkel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.