Óriásplakátokkal a balesetek ellen

2020. 06. 30., k - 02:25
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Balesetmegelőzési Bizottság óriásplakátok kihelyezésével hívja fel a közlekedők figyelmét a szabályok betartására.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a 85-ös számú főúton, több helyszínen helyezett ki a korábbi években baleset-megelőzési célzattal óriásplakátokat, amelyeknek cseréje az időjárás viszontagságai miatt szükségessé vált. A megújított formájú prevenciós hirdetmények kihelyezését 2020. június 29-én fejezték be a rendőrség által megbízott szakemberek. A rendőrök az új felületeken feltűnőbb színekkel igyekeztek felhívni az erre közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alapvető szabályokra, köztük a sebességhatárok betartására, illetve a passzív biztonsági eszközök használatára. A főút megyei szakaszán látható plakátok kihelyezésében az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a kész plakátterveik átadásával segítette a megyei rendőr-főkapitányság prevenciós törekvéseinek megvalósítását. A rendőrség reméli, hogy a plakátok segítségével, valamint a járművezetők együttműködésével közösen sikerül elérni, hogy egyre kevesebben szenvedjenek balesetet, illetve sérüljenek meg közlekedésük során.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.