Pályázati felhívás: Biztonságos Óvoda program 2020

2020. 02. 18., k - 18:51
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság a Közlekedéstudományi Intézet közreműködésével, 2020. március 5-ei benyújtási határidővel 2020-ban is meghirdeti a Biztonságos Óvoda programot.

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság a Közlekedéstudományi Intézet közreműködésével, 2020. március 5-ei benyújtási határidővel 2020-ban is meghirdeti a Biztonságos Óvoda programot. A pályázat célja a gyermekeket érintő legfontosabb közlekedésbiztonsági ismeretátadás támogatása, valamint az óvodai nevelési programba integrálható közúti közlekedésbiztonsági módszertan és oktatási segédletek megismertetése az intézményekkel, óvodapedagógusokkal, és ezáltal az intézmények közlekedésre nevelési tevékenységének támogatása.

A nyertes óvodák kiválasztása jelentkezési sorrend szerint történik, megyénként legfeljebb 10 óvoda kerülhet be a programba (ettől a felosztástól eltérően is kiválaszthatja a kiíró a részt vevő óvodákat, amennyiben ezt a jelentkezők köre indokolja). Jelen felhívás keretében olyan önálló, OM azonosítóval rendelkező köznevelési intézmények és tagintézményeik nyújthatnak be pályázatot, amelyek korábban Biztonságos Óvoda programban nem vettek részt.

A jelentkezést elektronikus úton adhatják be az óvodák a következő e-mail címre: ovoda@eletuton.hu

A programban részt vevő óvodák elnyerhetik a Biztonságos Óvoda címet, valamint hasznos segédleteket kapnak ilyen irányú tevékenységük támogatásához.

Bíztatjuk Önöket, hogy jelentkezzenek a pályázatra a felhívásban található regisztrációs adatlap (1. számú melléklet) és részvételi szándéknyilatkozat (2. számú melléklet) kitöltésével és megküldésével. A pályázati felhívás ide kattintva érhető el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.