Regionális közlekedés-ismereti vetélkedő Heves megyében

2021. 09. 12., v - 08:14
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Több megye általános iskolás tanulói mérték össze tudásukat.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága régóta kiemelt hangsúlyt fektet az általános iskolai korosztály közlekedésre nevelésére.

Ennek egyik alapvető eleme, hogy a képzésben részesülő gyermekek részére minél több olyan versenyzési lehetőséget biztosítanak, ahol nagyobb létszámban mérhetik össze elméleti és gyakorlati tudásukat.

A korábbi évekhez hasonlóan a Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2021. szeptember 11-én egy regionális közlekedés-ismereti vetélkedőt szervezett a Maklári I. István Általános Iskolában, ahol Heves, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye összesen 35 tanulóval képviseltette magát.

A 4.-8. évfolyamos diákoknak egy KRESZ elméleti feladatlapot kellett megoldaniuk, valamint egy kerékpáros ügyességi pályát, illetve a maklári KRESZ parkban egy szabályossági útvonalat teljesítettek.

A Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság, a Maklári Önkormányzat és a Nemzedékek Biztonságáért Közalapítvány valamennyi versenyző lelkesedését ajándékkal és éremmel díjazta.

A vetélkedő eredménye:

 

4. évfolyam

 1. Varga Ábel
 2. Hajdú Ajna
 3. Czakó Zsombor

 

5. évfolyam

 1. Németh Gergő
 2. Jakab Nátánael
 3. Fazekas Ákos

 

6. évfolyam

 1. Huppauer Petra
 2. Gál Luca
 3. Borbély Zsolt

 

7. évfolyam

 1. Erdődi Zsuzsa
 2. Pálincsár Máté
 3. Tokár Bíborka

 

8. évfolyam

 1. Kolozsvári Ferenc
 2. Németh Kata
 3. Matisz Ádám

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam