Rendőrök is részt vettek a Kék lámpás napon

2021. 09. 23., cs - 07:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Tatabányán hetedik alkalommal rendezték meg a programot.

Hetedik alkalommal rendezték meg Tatabányán a Vértes Center épületében a Kék Lámpás Nap elnevezésű programot 2021. szeptember 17-én. A rendezvény célja az volt, hogy a látogatók közelebbről is megismerhessék a mentősök, rendőrök és tűzoltók izgalmas életét. A rendőrök szolgálati gépkocsival és motorkerékpárral is jelen voltak a helyszínen. A gyerekek és a felnőttek bűnmegelőzéssel kapcsolatos teszteket tölthettek ki és ügyességi pályán haladhattak végig részeg szemüveggel, emellett számos balesetmegelőzési ismerettel is gazdagodhattak. A feladatmegoldókat ajándékokkal jutalmazták. Lehetőség volt ujjlenyomat vételre, valamint a rendőrök felszereléseit, eszközeit is kezükbe vehették az érdeklődők. A rendezvényen látogatók közül mindenki megtalálhatta az őt leginkább érdeklő programot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.

 

16 éve jogsi nélkül, most bíróság elé állt

A szekszárdi férfi vezetői engedélyét még 2004-ben vették el jogerősen ittas járművezetés miatt. Azóta is rendszeresen vezetett. A rendőrök sokadjára fogták el, ezúttal őrizetbe vették, és bíróság elé állították.