Szenior KRESZ Szafari 2019

2019. 11. 08., p - 15:35
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Idén harmadszor versengett az idősebb korosztály. Állati rendhagyó vetélkedés zajlott.

Fővárosi nyugdíjasok számára szerveztek KRESZ vetélkedőt az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottság munkatársai pénteken délelőtt a Fővárosi Állat-és Növénykertben. A vállalkozó szellemű nyugdíjasoknak csapatokat alkotva, különböző helyszíneken kellett megoldaniuk közlekedési feladatokat, miközben a feladat helyszínénél élő állatkerti lakóról is érdekes információkkal gazdagodtak.

Összesen nyolcvanan érkeztek 2019. november 8-án a szakemberek felhívására az idősebb korosztályt képviselve. A vetélkedő jó apropója volt a KRESZ ismeretek felelevenítésének, szinten tartásának, a tudás átadásának. Győztest nem hirdettek, hiszen valamennyi résztvevő hasznos ismeretekkel gyarapodott, ami mellett a feladatok végeztével egységes díjazásban részesültek.

A rendezvényről további részletek az ORFK OBB oldalán olvashatók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.