Ügyességi pálya és „részeg szemüveg"

2016. 05. 09., h - 11:33
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A megyei elsősegélynyújtó versenyen a Várpalotai Rendőrkapitányság baleset-megelőzési feladatokkal várta a résztvevőket.

A várpalotai megyei fordulón 2016. május 6-án az a tizenkettő általános és középiskolai csapat vett részt, akik a korábban megrendezett járási fordulón a legeredményesebben szerepeltek. A rendőrség által biztosított ügyességi pálya komoly kihívást jelentett a résztvevők számára, akiknek az úgynevezett „részeg szemüveggel” kellett a felállított pályaelemeket minél kevesebb hibaponttal teljesíteni. A versenyzőknek a szemüveg használatával minél rövidebb idő alatt kellett kirakókat a helyükre illeszteni, rejtvényt fejteni, valamint komoly kihívást jelentett a rendőrök által kitalált ügyességi feladat végrehajtása. Széplaki Sándor rendőr főtörzsőrmester és Bartók Judit rendőr százados a program során hasznos bűn,- és baleset-megelőzési tanácsokkal, ajánlásokkal látta el a versenyzőket és kísérőiket. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.