Ügyességi pálya és „részeg szemüveg"

2016. 05. 09., h - 11:33
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A megyei elsősegélynyújtó versenyen a Várpalotai Rendőrkapitányság baleset-megelőzési feladatokkal várta a résztvevőket.

A várpalotai megyei fordulón 2016. május 6-án az a tizenkettő általános és középiskolai csapat vett részt, akik a korábban megrendezett járási fordulón a legeredményesebben szerepeltek. A rendőrség által biztosított ügyességi pálya komoly kihívást jelentett a résztvevők számára, akiknek az úgynevezett „részeg szemüveggel” kellett a felállított pályaelemeket minél kevesebb hibaponttal teljesíteni. A versenyzőknek a szemüveg használatával minél rövidebb idő alatt kellett kirakókat a helyükre illeszteni, rejtvényt fejteni, valamint komoly kihívást jelentett a rendőrök által kitalált ügyességi feladat végrehajtása. Széplaki Sándor rendőr főtörzsőrmester és Bartók Judit rendőr százados a program során hasznos bűn,- és baleset-megelőzési tanácsokkal, ajánlásokkal látta el a versenyzőket és kísérőiket. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.