Újra tervezték a figyelemfelhívó táblákat

2020. 05. 21., cs - 18:26
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A figyelmet jobban felkeltő és új grafikával ellátott táblákat adták át a 81-es számú úton, a balesetek számának csökkentése érdekében.

A Kisbéri Rendőrkapitányság Bakonytérségi Városi Balesetmegelőzési Bizottsága 2018. évben a balesetek számának csökkentése érdekében megelőző figyelemfelhívó táblákat helyezett ki a 81-es számú főút 4 pontján. A táblák akkor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság Kisbéri Mérnökség és a Kisbéri Rendőrkapitányság együttműködésével közösen került kihelyezésre.

A táblák számadatai az évek múlásával folyamatos frissítést igényeltek. A bizottság úgy döntött, hogy egy új figyelmet jobban felkeltő és tartalmában is hosszabb távra időtálló grafikával felújítják annak fóliázását. Az új grafikával a balesetmegelőzési bizottság célja, hogy felhívja a gépjárművezetők figyelmét az egyik legnagyobb baleseti veszélyforrásra a gyorshajtásra és arra, hogy pár percnyi előnyért nincs értelme balesetveszélybe sodorni magukat és a többi közlekedésben részt vevőt.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.