Véget ért a KRESZ-totó

2019. 11. 19., k - 13:32
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Rádió Antritt négy hétig tartó közlekedésbiztonsági játéka lezárult.

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2019. október 21.-november 15. között nyereményjátékot szervezett, amelyen közreműködő és lebonyolító partnerként részt vett a szekszárdi Antritt Rádió is.

Az Antritt Rádió hallgatóinak Tóth Csaba műsorvezető 20 napon át élő adásban, és a Facebook közösségi oldalon tett fel a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai által összeállított közlekedéssel kapcsolatos kérdéseket. A projekt célja az volt, hogy játékos formában frissítse fel az emberek KRESZ tudását.

A játék időtartama alatt minden nap egy-egy nyertest sorsolt ki a rádió műsorvezetője. A napi győztesek meghívót kaptak a 2019. november 18-án 10 órakor megtartott fődíj sorsolására.

A megtartott sorsoláson Dr. Kovács Zoltán rendőr ezredes – a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság elnöke – húzta ki a megjelent napi nyertesek közül a fődíj, egy 100.000 forint értékű téli gumi szettre jogosító utalvány tulajdonosát.  A fődíjat Müllerné Kiss Erika szekszárdi lakos nyerte.

 

kép

 

Természetesen a többi napi nyertes sem maradt ajándék nélkül, mindannyian a téli átálláshoz szükséges felszereléseket, eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot kaptak.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam