Első nap az iskolában

2018. 09. 04., k - 15:30
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A fonyódi rendőrök idén is hasznos tanácsokkal látják el a diákokat.

Az iskola rendőre” program keretében a 2018/2019-es tanévben kezdésével összhangban a fonyódi közlekedési szakemberek is felvették a kapcsolatot az oktatási intézményekkel. Az egyenruhások 2018. szeptember 3-án a Fonyódi Palonai Magyar Bálint Általános Iskola és a Balatonfenyvesi Fekete István Általános Iskola első osztályos diákjaihoz látogattak el, akik néhány balesetmegelőzési tanács mellett hasznos ajándékokat adtak át a gyereknek.

A program célja, hogy a kapcsolattartás érdekében minden iskolának legyen egy rendőre. Az iskolarendőrökhöz tanárok és diákok egyaránt bizalommal fordulhatnak, megbeszélhetik velük problémáikat, kérdéseiket, így megelőzhetőek a diákcsínyek, esetleges szabályszegő magatartásformák.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.