Hasznos tanácsokkal látták el a lakosságot

2018. 09. 03., h - 14:23
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A fonyódi rendőrök Balatonfenyvesen és Somogyváron is prevenciós programokkal vártákát az érdeklődőket.

A Fonyódi Rendőrkapitányság baleset-megelőzési munkatársai 2018. szeptember 1-jén délelőtt a MÁV utas biztonsági kampányához csatlakozva Balatonfenyvesen, a kisvasút állomásán várták az érdeklődőket. A program célja, hogy a nyugodt nyaralás érdekében felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedésre, valamint hasznos tanácsokkal lássák el az utazóközönséget.

A szakemberek aznap délután még a somogyvári családi napon is részt vettek, ahol az érdeklődők a rendőrségi standon felfrissíthették a közlekedési ismereteiket, kipróbálhatták a „részeg” szemüveget és a motorszimulátort, valamint a bátor jelentkezők különféle akadálypályákon is teljesíthettek. A gyerekek nagy örömére a helyszínen színezők és társasjátékok osztottak ki, valamint lehetőségük nyílt az egyenruhások felszereléseinek kipróbálására. A rendőrök mindeközben a rendezvényen résztvevőket hasznos balesetmegelőzési tanácsokkal látták el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Meglovasította a buszt

A dunaújvárosi rendőrök pár órán belül elfogták a buszt jogtalanul használót.