Hasznos tanácsokkal látták el a lakosságot

2018. 09. 03., h - 14:23
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A fonyódi rendőrök Balatonfenyvesen és Somogyváron is prevenciós programokkal vártákát az érdeklődőket.

A Fonyódi Rendőrkapitányság baleset-megelőzési munkatársai 2018. szeptember 1-jén délelőtt a MÁV utas biztonsági kampányához csatlakozva Balatonfenyvesen, a kisvasút állomásán várták az érdeklődőket. A program célja, hogy a nyugodt nyaralás érdekében felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedésre, valamint hasznos tanácsokkal lássák el az utazóközönséget.

A szakemberek aznap délután még a somogyvári családi napon is részt vettek, ahol az érdeklődők a rendőrségi standon felfrissíthették a közlekedési ismereteiket, kipróbálhatták a „részeg” szemüveget és a motorszimulátort, valamint a bátor jelentkezők különféle akadálypályákon is teljesíthettek. A gyerekek nagy örömére a helyszínen színezők és társasjátékok osztottak ki, valamint lehetőségük nyílt az egyenruhások felszereléseinek kipróbálására. A rendőrök mindeközben a rendezvényen résztvevőket hasznos balesetmegelőzési tanácsokkal látták el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.