Járművek a köbön

2020. 07. 16., cs - 08:11
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Szabálytalanul és balesetveszélyesen közlekedő járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból a Fejér megyei rendőrök.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei az M7-es autópálya velencei pihenőjében 2020. július 14-én éjjel ellenőriztek egy járműszerelvényt és annak 54 éves vezetőjét.  Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a tehergépjárművön levő Z jelű rendszám nem a forgalmi engedélyben szereplő gépjárműhöz tartozott, érvényes menetlevéllel nem rendelkezett és a három jármű fuvarozását szállítási díj ellenében végezte. Az intézkedés során továbbá az is megállapításra került, hogy a sofőr a fuvarozáshoz szükséges hatósági okmányokkal sem rendelkezik, a szállított rakományok rögzítése nem volt megfelelő és a tachográf adatok alapján a megengedett sebességet is túllépte.

A rendőrök a járműszerelvény hatósági jelzéseit és a forgalmi engedélyét a helyszínen elvették, a sofőr ellen pedig az elkövetett jogsértések miatt szabálysértési és büntető feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Szatymaz közelében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.