Körözöttek rendőrkézen

2020. 07. 08., sze - 13:51
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Siófokon két férfit állítottak elő.

A siófoki rendőrök a Készenléti Rendőrség munkatársaival 2020. július 7-én dél körül Siófokon ellenőriztek egy 51 éves szegedi lakost. Megállapították, hogy ellene a Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt körözést rendelt el. Az egyenruhások V. Zsoltot elfogták, és a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították.

Ugyanígy járt az a 30 éves szatymazi férfi is, akit szintén 2020. július 7-én kora délután igazoltattak Siófok belvárosában. Az intézkedés során derült ki, hogy őt fogolyszökés miatt körözi a Szegedi Rendőrkapitányság. A rendőrök elfogták, és szintén a Siófoki Rendőrkapitányságra állították elő.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.