Megpróbált elmenekülni az ittas sofőr

2020. 09. 04., p - 09:51
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A fonyódi rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A körzeti megbízottak 2020. szeptember 3-án 0 óra 56 perckor Balatonlellén szólítottak fel megállásra egy gépkocsivezetőt, azonban a sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem megpróbált elmenekülni, ezért követték, majd rövid időn belül elfogták. A 22 éves hajduböszörményi lakosnál felmerült az ittas járművezetés gyanúja, ráadásul nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mert a hatóság korábban eltiltotta a járművezetéstől. E. Pétert előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrök a sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség, járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés, valamint több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.