Megtalálták a Révfülöpön eltűnt négyéves kisfiút

2020. 07. 02., cs - 13:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A kutatást önkéntes tűzoltók, mentőszervezet tagjai, polgárőrök, vízimentők, kereső- és mentőkutyák segítették. A bejelentéstől számított négy órán belül az erdőben találták meg az eltűnt gyermeket.

A rendőrségre 2020. július 1-jén 20 órakor érkezett bejelentés arról, hogy eltűnt egy négyéves kisfiú egy révfülöpi ingatlan udvaráról. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központja, valamint a Tapolcai Rendőrkapitányság azonnal megszervezte a kutatást. A tapolcai rendőrök mellett, a Pápai, a Balatonfüredi, a Veszprémi és a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai, valamint önkéntes tűzoltók, mentőszervezet tagjai, polgárőrök, vízimentők, kereső- és mentőkutyák kezdték meg a keresést. A kutatásban összesen 86 személy vett részt.

A kisfiút végül 23 óra 24 perckor a nyaraló melletti erdőben találták meg a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkatársai. A gyermeket épségben átadták a szüleinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Figyeljünk egymásra!

A debreceni körzeti megbízott gondoskodott az 59 éves lakcím nélküli férfiról, a mentő kiérkezéséig meleg teát adott neki.