Ütközés után elhajtott a helyszínről, a siófoki rendőrök elfogták

2020. 09. 05., szo - 10:44
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr el volt tiltva a vezetéstől, és a rendszám sem stimmelt az autón.

Az ügy adatai alapján 2020. szeptember 3-án este, Siófok belvárosában egy 49 éves budapesti lakos – vélhetően figyelmetlenségből – autójával nekitolatott egy parkoló járműnek, majd a baleset helyszínéről minden további nélkül távozott.

A bejelentést követően a járőrök felkutatták a gépkocsit és ellenőrizték a feltételezett okozót. Megállapították, hogy a sofőrt a hatóság korábban már háromszor is eltiltotta a vezetéstől, az autóra pedig nem az ahhoz tartozó rendszámok voltak felszerelve.

Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol az egyedi azonosító jel meghamisítása miatt büntetőeljárást indítottak, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.