Hotelszobából loptak

2018. 08. 24., p - 10:09
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A siófoki rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy hotel két alkalmazottja ellen, a sértett pedig visszakapta értékeit.

Az ügy adatai szerint 2018. augusztus 11-én egy hajdúszoboszlói férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki egy siófoki hotelszobájából eltulajdonította kézitáskáját, a benne lévő közel 1 millió forint készpénzzel, személyes irataival és bankkártyájával együtt.

A feljelentést követően a rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 42 éves cecei és egy 56 éves sárborgárdi lakost, akiknél a nyomozók a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított pénzt. A nyomozók a két nőt a rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, a sértett pedig hiánytalanul visszakapta eltulajdonított értékeit.

A Siófoki Rendőrkapitányság a napokban befejezte az ügy vizsgálatát, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.