Hotelszobából loptak

2018. 08. 24., p - 10:09
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A siófoki rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy hotel két alkalmazottja ellen, a sértett pedig visszakapta értékeit.

Az ügy adatai szerint 2018. augusztus 11-én egy hajdúszoboszlói férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki egy siófoki hotelszobájából eltulajdonította kézitáskáját, a benne lévő közel 1 millió forint készpénzzel, személyes irataival és bankkártyájával együtt.

A feljelentést követően a rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 42 éves cecei és egy 56 éves sárborgárdi lakost, akiknél a nyomozók a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított pénzt. A nyomozók a két nőt a rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, a sértett pedig hiánytalanul visszakapta eltulajdonított értékeit.

A Siófoki Rendőrkapitányság a napokban befejezte az ügy vizsgálatát, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.

 

A lakásban érték tetten a tolvajt

A Szikszói Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki alsóvadászon több családi házból és azok melléképületeiből lopott el különböző tárgyakat.