Pénzt és telefont lopott, a rendőrök elfogták

2018. 08. 23., cs - 14:38
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök lopás vétség elkövetése miatt folyatatnak nyomozást két szentkirályszabadjai és egy balatonalmádi férfi ellen.

A sértett 2018. augusztus 21-én 18 óra körül tett bejelentést a rendőrségre, hogy az egyik balatonalmádi strand padján felejtett táskájából ismeretlen tettes eltulajdonította a mobiltelefonját, a bankkártyáját és több tízezer forint készpénzt.

A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként a bejelentést követő fél órán belül azonosították és a belvárosban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket.

A 30 és a 24 éves szentkirályszabadjai, valamint a 26 éves balatonalmádi lakosokat a rendőrök előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták őket ki.  A sértett kára részben megtérült.

A három férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.

 

Tetten érte a tulaj

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gépkocsiból akart lopni.