Nyári gyakorlat a Dombóvári Rendőrkapitányságon

2019. 06. 27., cs - 14:46
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A dombóvári Apáczai Csere János Szakgimnázium 11. évfolyamos rendészeti szakos tanulói heti váltásban a Dombóvári Rendőrkapitányságon töltik nyári gyakorlati idejüket.

A „Házhoz megyünk” elnevezésű bűnmegelőzési program keretében 2019. június 26-án Dombóváron, az egyik bevásárlóközpontban tartottak vagyonvédelmi tanácsadást a rendőrség munkatársai, és ugyanitt várták a rendőri hivatás iránt érdeklődőket a toborzók.

A Kábítószer-ellenes Világnaphoz kapcsolódóan fogadták az érdeklődőket, akikkel a drogfogyasztásról és az áldozattá válásról folytattak interaktív beszélgetést.

A szakemberek és a tanulók nemcsak felhívták a figyelmet az extrém melegre, hanem ellenőrizték is a bevásárlóközpont parkolójában a járműveket, nincs-e autóban hagyott gyermek vagy házi kedvenc.  

A délutáni gyakorlat Dombóvár-Gunaras fürdő területén folytatódott, ahol a strandon előforduló lopások megelőzésére hívták fel a diákok a nyaralók figyelmét.

kép

 

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság néhány tanáccsal szeretné segíteni a nyugodt pihenést! 

Ha nyaralni megy, vagy huzamosabb időre elmegy otthonról, kérje meg szomszédját, ismerősét, hogy rendszeresen ellenőrizze a ház épségét, sértetlenségét!

Ha az udvaron, vagy a kertben tartózkodik ne felejtse el bezárni a kaput, és lakásának bejárati ajtaját!

Amennyiben lehetősége van rá, védje biztonsági kamerával is otthonát!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a nyitott gépkocsit

Egy 24 éves férfit fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra a szécsényi nyomozók.