Aláírták a munkatervet

2017. 10. 12., cs - 11:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Fokozott polgárőri aktivitás Veszprémben.

A helyi rendőrkapitányság adott otthont Veszprém Megyei Jogú Város Nagyvárosi Bűnmegelőzési Cselekvési Programja IV. negyedévi munkatervének aláírásához 2017. október 11-én.

A munkaterv alapján a veszprémi polgárőrök fontos szerepet töltenek be a balesetek, a lakásbetörések, az illegális hulladéklerakás megelőzése tekintetében, a csökkenő hőmérséklet eredményeként a közterületen vagy otthonaikban krízishelyzetbe kerülők felkutatásában, a rászorulók megsegítésében, a lakossági panaszok megismerésében és az ezek mögött álló problémák megszüntetésében. A hagyományoknak megfelelően mindenszentek és halottak napja időszakában a temetők, valamint az adventi időszakban a bevásárlóközpontok közlekedés- és vagyonbiztonságának fenntartásában is segítik a rendőrök munkáját.

A feladatok tervszerű végrehajtására kidolgozott dokumentumot Kórosi Tibor a Dózsavárosi Polgárőr Egyesület elnöke, Farkas László a Gyulafirátóti Polgárőr Egyesület Elnöke és Hajdár József a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége koordinációs alelnöke írták alá, míg dr. Ipsits Csaba r. ezredes kapitányságvezető, mint támogató látta el azt kézjegyével.

munkaterv

A képen balról: Hajdár József, dr. Ipsits Csaba r. ezredes, Kórosi Tibor, Farkas László.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09010/1479/2007. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09040/36/2010. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta - zenélő szatyor

A törökszentmiklósi rendőrök bíróság elé állítás céljából küldték meg a lezárt nyomozás iratait az ügyészségnek.

 

Ellopták az akkumulátorokat

A sümegi rendőrök 24 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, a rendőrök a sértettnek visszaadták az ellopott tárgyakat.