Az áldozattá válás elkerülése volt a cél

2019. 11. 05., k - 08:25
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, a helyi szociális gondozó központ munkatársa, valamint a polgárőrség nyilvános workshopot szervezett, amelynek témája az áldozattá válás elkerülése volt.

A prevenciós programot az egyik érdi hipermarket épületében tartották meg 2019. november 2-án. A szakemberek a vásárlókkal beszélgetve ismereteket, hasznos információt kaptak, így elősegítve az áldozattá válás hátterének megismerését, felismerését. A helyi ismeretekkel rendelkező prevenciós csapat egyénileg is tudott foglalkozni a felmerülő kérdésekkel. A rendőrök személyre szabott tanácsokkal látták el az érdeklődőket, a gyerekeknek kifestőt, matricát ajándékoztak, a vállalkozó kedvű felnőttek pedig vagyonvédelmi kvíz kitöltésével mérhették fel tudásukat.

"

"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.