Az áldozattá válás elkerülése volt a cél

2019. 11. 05., k - 08:25
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, a helyi szociális gondozó központ munkatársa, valamint a polgárőrség nyilvános workshopot szervezett, amelynek témája az áldozattá válás elkerülése volt.

A prevenciós programot az egyik érdi hipermarket épületében tartották meg 2019. november 2-án. A szakemberek a vásárlókkal beszélgetve ismereteket, hasznos információt kaptak, így elősegítve az áldozattá válás hátterének megismerését, felismerését. A helyi ismeretekkel rendelkező prevenciós csapat egyénileg is tudott foglalkozni a felmerülő kérdésekkel. A rendőrök személyre szabott tanácsokkal látták el az érdeklődőket, a gyerekeknek kifestőt, matricát ajándékoztak, a vállalkozó kedvű felnőttek pedig vagyonvédelmi kvíz kitöltésével mérhették fel tudásukat.

"

"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.