Az ELBIR Veszprém megyei kiadványa (2019. április)

2019. 04. 15., h - 15:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A mellékelt dokumentumban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának aktuális hírlevele olvasható.

Kedves Olvasó!

Tisztelettel ajánlom a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által szerkesztett, 2019. április havi bűnmegelőzési hírlevelet, amelyben bemutatjuk a Rendőrség védőszentjét, akiről április 24-én emlékezünk meg.   

Hírlevelünk további részében a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács 2011. április 12-én történt megalakulásának alkalmából idén első alkalommal tartandó bűnmegelőzés napjáról adunk hírt és betekintést adunk a bűnmegelőzési építészet lehetőségeibe is.  

 

Dr. Fellegi Norbert r. ezredes

rendőrségi főtanácsos

mb. megyei rendőrfőkapitány


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.