Az ELBIR Veszprém megyei kiadványa (2021. június)

2021. 06. 04., p - 13:17
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A mellékelt dokumentumban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának aktuális hírlevele olvasható.

Kedves Olvasó!

Tisztelettel ajánlom a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által szerkesztett 2021. június havi bűnmegelőzési hírlevelet, amelyben bemutatjuk az aktuális világnapokat. Hírlevelünk további részében két kerékpáros szervizpont átadásáról adunk hírt, valamint hasznos bűnmegelőzési tanácsokkal szolgálunk az ingatlant érintő csalások megelőzéséhez. Hírlevelünk mellékleteként 3 DIR hírlevelet, valamint a tudatos internetezés tanácsait tartalmazó dokumentumot is csatolunk.

 

Dr. Fellegi Norbert r. ezredes 

rendőrségi főtanácsos

megyei rendőrfőkapitány

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

 

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.