Az ELBIR Veszprém megyei kiadványa (2022. január)

2022. 01. 12., sze - 13:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A mellékelt dokumentumban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának aktuális hírlevele olvasható.

Kedves Olvasó!

 

Tisztelettel ajánlom a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által szerkesztett, 2022. január havi bűnmegelőzési hírlevelet, amelyben bemutatjuk a január 28-án tartandó adatvédelmi nemzetközi napot és prevenciós tanácsokat adunk.

Hírlevelünk további részében az online karácsonyi bűnmegelőzési verspályázat eredményeit és nyertes verseit olvashatják.

 

Dr. Fellegi Norbert r. ezredes 

rendőrségi főtanácsos

megyei rendőrfőkapitány

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.