Az OviZsaruval ismerkedhettek

2019. 12. 14., szo - 08:16
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Paksi Rendőrkapitányság egyenruhása a Kajdacsi Százszorszép és a Németkéri Szivárvány Óvodában járt.

Biró Ilona Mária r. főtörzsőrmester, bűn- és baleset-megelőzési előadó a paksi kistérség két településének ovisaihoz látogatott el az elmúlt napokban. Kollégánk a rendőrség OviZsaru programjáról mesélt a kicsiknek. Az „Ismerd meg a rendőrt!”  foglalkozáson a paksi ovizsaru a rendőrök egyenruháját, felszerelését és a jelvényét is megmutatta a gyerekeknek.

kép

Az ovisok örömmel fogadták munkatársunkat és megígérték neki, hogy rendőrök tanácsait mindig megfogadják. A gyerekek már most izgatottan várják a következő OviZsaru  programot, mikor megismerhetik majd Rosszcsont Ricsit és Rendőr Robit is.

jép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.