Bűn- és balesetmegelőzés jegyében

2019. 01. 11., p - 11:18
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hatvani rendőrök a diákoknak és az időseknek is előadást tartottak.

A bűn- és balesetmegelőzés jegyében keresték fel a Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 9-én a Hatvani Szent István Általános Iskola és a Hatvani Lesznai Anna EGYMI felső osztályos tanulóit, valamint a Boldog településen működő nyugdíjas klub tagjait. 

Az általános iskolákban a bűnmegelőzési kisfilm segítségével ismerhették meg a gyermekek, hogy hogyan lesz egy diákcsínyből bűncselekmény. Az előadást aktív részvételükkel színesítették a diákok.

A nyugdíjas klub tagjai felvilágosítást kaptak a vagyon elleni bűncselekményekről, az őket leginkább érintő trükkös módszerekről, valamint a téli időjáráshoz kapcsolódó balesetmegelőzési tanácsokról.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.