Bűnmegelőzés a Campus fesztiválon

2019. 07. 22., h - 08:00
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök prevenciós tanácsokkal látták el a megjelenteket Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2019. július 17-től egészen a fesztivál végéig bűnmegelőzési tájékoztatást adott a rendezvényen résztvevők számára. A rendőrök felhívták a jelenlévők figyelmét azokra a jogsértésekre, amelyek a tömegrendezvényeken leggyakrabban előfordulnak.

Az érdeklődők a prevenciós tanácsok mellett különböző vagyonvédelmi eszközökkel, bűnmegelőzési kiadványokkal is megismerkedhettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.