Bűnmegelőzés csúcsra járatva

2018. 03. 01., cs - 08:59
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Kékestetőn mutatkozott be a Mobil Bűnmegelőzési Centrum.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai 2018. február 28-án a Kékestetőre kirándulni, síelni érkezőket látták el vagyonvédelmi tanácsokkal és egy forró tea mellett az érdeklődők a Házhoz megyünk program részeként további bűnmegelőzési tanácsokat kaphattak a járműben.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által életre keltett projekt keretében összeállított Mobil Bűnmegelőzési Centrum egy speciálisan átalakított jármű, melyben többek között helyt kapott egy mini tárgyaló, prevenciós, prezentációs eszközök, és felszerelései közé tartozik egy 12 négyzetméteres sátor is. A Ford Transit márkájú kisbusz három fő szállítására alkalmas, képes a 220 V-os eszközök üzemeltetésére, így nincs akadálya annak, hogy filmeket vetítsenek, internetes eszközök segítségével bemutatókat tartsanak a megelőzési szakemberek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: