Bűnmegelőzési programok a szombathelyi Joskar-Ola Napokon

2019. 08. 11., v - 08:30
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Munkatársaink széleskörű tájékoztatást nyújtottak az érdeklődőknek.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai évek óta meghívást kapnak Szombathely egyik legnagyobb lakótelepének nyári rendezvényére. A XXI. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztiválon a bűnmegelőzési szakemberek személyes beszélgetés során, kiadványokat átnyújtva tájékoztatták az érdeklődőket az áldozatvédelemről, a biztonságos internethasználatról, a drogprevencióról, a környezetvédelemről, a nyár veszélyeiről, a turisztikai szezonhoz kapcsolódó bűnmegelőzési ismeretekről, a vagyonvédelemről, a főkapitányság bűnmegelőzési programjairól.

Akik kedvet éreztek hozzá és egy kicsit meg akartak pihenni a rendezvény forgatagában, nekik pedig lehetőségük volt e témakörökben totók kitöltésére. Ahogy minden bűnmegelőzési rendezvényen, itt is sikert aratott az ittasságot, bódult állapotot szimuláló szemüvegben végrehajtott ügyességi feladat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.