Bűnmegelőzési programok a szombathelyi Joskar-Ola Napokon

2019. 08. 11., v - 08:30
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Munkatársaink széleskörű tájékoztatást nyújtottak az érdeklődőknek.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai évek óta meghívást kapnak Szombathely egyik legnagyobb lakótelepének nyári rendezvényére. A XXI. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztiválon a bűnmegelőzési szakemberek személyes beszélgetés során, kiadványokat átnyújtva tájékoztatták az érdeklődőket az áldozatvédelemről, a biztonságos internethasználatról, a drogprevencióról, a környezetvédelemről, a nyár veszélyeiről, a turisztikai szezonhoz kapcsolódó bűnmegelőzési ismeretekről, a vagyonvédelemről, a főkapitányság bűnmegelőzési programjairól.

Akik kedvet éreztek hozzá és egy kicsit meg akartak pihenni a rendezvény forgatagában, nekik pedig lehetőségük volt e témakörökben totók kitöltésére. Ahogy minden bűnmegelőzési rendezvényen, itt is sikert aratott az ittasságot, bódult állapotot szimuláló szemüvegben végrehajtott ügyességi feladat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.