"DROG ART-alom" Kisteleken

2019. 06. 28., p - 13:22
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kisteleki Rendőrkapitányság „DROG ART-alom” címmel pályázatot hirdetett a kisteleki Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakközépiskola diákjai számára, melyben szabadon választott művészeti ág technikáinak felhasználásával, a Kábítószer Ellenes Világnap kapcsán adhattak be pályaműveket a diákok.

A beérkező pályaművek között voltak színes ceruza rajz technikát alkalmazók, számítógépes grafikát készítők, és versírók is.  
Az eredményhirdetésre és a díjak átadására az iskola ünnepi tanévzáróján került sor. A pályázat díjazását támogatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Kisteleki Rendőrkapitányság.

Egyéni I. helyezett lett Szeőke Ágota 11/A osztályos tanuló
Egyéni II. helyezett lett Berta Rebeka 9/B osztályos tanuló,
Egyéni III. helyezett lett Mészáros Tamara 9/B osztályos tanuló  
Csapat munka díjazottai lettek Szabó Mónika és Serbán Laura 10/A osztályos tanulók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

 

Elkapták a tolvajpárost

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak.