Házhoz megyünk Balatonfüreden

2020. 06. 26., p - 12:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Veszprém megyében a bűnmegelőzési előadók előre meghirdetett helyszíneken tájékoztató rendezvényeket szerveznek a lakosság szubjektív közbiztonság érzetének növelése céljából.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015. évben meghirdetett Házhoz megyünk elnevezésű vagyonvédelmi program folytatódik Veszprém megyében is.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. június 29-én, Balatonfüreden várják az érdeklődőket az alábbi programokkal:

  • 9 órától 10 óra 30 percig az Eötvös Loránd Általános Iskolában (1-8. osztály) - Személyes vagyonvédelem, áldozattá válás megelőzése és a nyár veszélyeiről baleset-megelőzési előadás,
  • 11 órától 12 óráig a Közösségi Házban (a hátsó folyosó) - Vagyonvédelem és bűnmegelőzés (eszközbemutatóval),
  • 13 órától 15 óráig a Tihanyi műúton a savanyúvíz forrás előtti téren – BikeSafe kerékpár regisztráció.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!