Házhoz megyünk Felsőörsön

2019. 12. 14., szo - 10:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai a községben szervezett közbiztonsági napon adnak vagyonvédelmi tanácsokat.

A Házhoz megyünk elnevezésű országos program keretében a balatonalmádi rendőrök 2019. december 16-án több korosztályt is megszólítanak Felsőörsön. A helyi általános iskola alsó tagozatos tanulóinak és az óvodásoknak a gyalogos közlekedés szabályairól tartanak előadást.

Az iskolai programmal párhuzamosan, 10 órától 12 óráig a polgármesteri hivatalban működtetett információs ponton tájékoztatást adnak az érdeklődőknek a település közbiztonsági helyzetéről, valamint hasznos tanácsokkal látják el otthonaik, értékeik biztonságos megóvása érdekében.

A program zárásaként 13 órától 14 óráig a helyi nyugdíjas klubban lakossági fórumot tartanak a Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.