Házhoz megyünk Felsőörsön

2019. 12. 14., szo - 10:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai a községben szervezett közbiztonsági napon adnak vagyonvédelmi tanácsokat.

A Házhoz megyünk elnevezésű országos program keretében a balatonalmádi rendőrök 2019. december 16-án több korosztályt is megszólítanak Felsőörsön. A helyi általános iskola alsó tagozatos tanulóinak és az óvodásoknak a gyalogos közlekedés szabályairól tartanak előadást.

Az iskolai programmal párhuzamosan, 10 órától 12 óráig a polgármesteri hivatalban működtetett információs ponton tájékoztatást adnak az érdeklődőknek a település közbiztonsági helyzetéről, valamint hasznos tanácsokkal látják el otthonaik, értékeik biztonságos megóvása érdekében.

A program zárásaként 13 órától 14 óráig a helyi nyugdíjas klubban lakossági fórumot tartanak a Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy határsértő Mórahalomnál

A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fűrész 6

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei elfogták a láncfűrészlopás feltételezett elkövetőit.

 

Határsértők Kübekházánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Csanádpalotán

Egy teherautó ellenőrzése során öt illegális migránst találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.