„Házhoz megyünk” program Hatvanban

2019. 04. 15., h - 10:01
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódik a bűnmegelőzési tanácsadás és a kerékpár-regisztráció.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015 őszén indította el a „Házhoz megyünk” programot, mely idén is folytatódik Heves megyében.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársa 2019. április 15-17. között 10 órától 12 óráig várja az érdeklődőket a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban, ahol több bűnmegelőzési programon lehet részt venni.

A kerékpárral érkezőknek lehetőségük nyílik arra, hogy díjmentesen regisztráltassák kétkerekűiket a „BikeSafe” országos adatbázisba. Ennek lényege, hogy a regisztráció alkalmával a kerékpár adatait rögzítik, amely egy későbbi lopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához.

A szakember tájékoztatást ad a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szóváltásból lett verekedés

A szekszárdi rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit és szintén 22 éves barátnőjét, akik korábbi sérelmeik miatt estek neki az utcán egy ismerősüknek.