Házhoz mentünk Újpesten is

2019. 11. 21., cs - 14:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály kollégái – a Házhoz megyünk program keretén belül – 2019. november 21-én délelőtt az újpesti piacon várták az érdeklődőket a Mobil Bűnmegelőzési Centrummal.

2

Akik kerékpárral érkeztek és regisztráltatni szerették volna kétkerekűiket, ezen a napon ezt is megtehették a kitelepült „BikeSafe” programmal. A regisztráció során minden olyan adat, fotó és információ rögzítésre kerül, ami egy későbbi bűncselekmény felderítés, vagy a megtalált kerékpár azonosítás során fontos lehet.

3

A BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai bemutatták azokat a vagyonvédelmi eszközöket, amelyek segítségével nagyobb biztonságban tudhatják házukat, lakásukat, értékeiket, valamint önmagukat is.

4

A BRFK Bűnmegelőzési Osztály és a IV. kerületi Rendőrkapitányság kollégái bűnmegelőzési tanácsokkal segítettek az érdeklődőknek. A budapesti lakosok a Házhoz megyünk program keretében havonta, mindig más-más kerületben találkozhatnak a bűnmegelőzési szakemberekkel és a Mobil Bűnmegelőzési Centrummal.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.