Húsvéti ProPolice

2021. 04. 02., p - 10:36
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Ahogy a propolisz védi az immunrendszerünket, úgy szeretnénk a ProPolice kiadványunk tanácsaival megóvni önöket, közös értékeinket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány bunmegelozes.eu  online felületén érhető el az a több témát, érdekességet, videókat is tartalmazó kiadványa, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztályának munkatársai készítettek. A ProPolice betekintőjéből kiderül, hogy az online újság olyan muníciót ad mindenkinek, amivel megóvhatjuk szeretteinek és saját magunkat is!

 

propolice

>>> ProPolice - Biztonságerősítő tippek <<<

 

Betekintő a kiadványba:

Szinte már mindent meglehet rendelni az interneten. Az online léthez lassan már olyan iránymutató kell, mint a közlekedőknek a KRESZ. Hogy mit gondol a szakember az internetes vásártérről? Megtudhatjuk Darázs-Horváth Zsófia r. századostól, a Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztáy kiemelt főnyomozójától, aki használható tippeket is ad a biztonságos online vásárláshoz. Továbbá baleset-megelőzési tippeket is adunk többek között a Beatrice együttes közreműködésével.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.