Interaktív előadást tartottak a debreceni rendőrök

2020. 06. 29., h - 14:36
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A foglalkozáson közel 80 diák vett részt.

A rendőrök a Debreceni Svetits Katolikus Általános Iskola diákjainak tartottak prevenciós előadást 2020. június 25-én. Az egyenruhások a nyári veszélyeiről, az internethasználatról, a közösségi oldalakban rejlő veszélyekről és a 112-es segélyhívó szám helyes használatáról beszélgettek a fiatalokkal. A gyerekek az interaktív előadás során megismerhették a gyalogos és kerékpáros közlekedés legfontosabb szabályait, a bicikli kötelező tartozékait is.

Ezt követően a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Technikai Osztály kutyás rendőrei bemutatták, hogyan segíti a mindennapi munkájukat egy szolgálati eb. A program zárásaként az Oktatási és Kiképzési Alosztály munkatársai vészhelyzeti magatartási szituációkat, intézkedéstaktikai elemeket és egyéb érdekességeket mutattak meg a gyerekeknek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

23 millió forintot lopott a munkahelyéről

A komáromi nyomozók kihallgatták azt a 65 éves nőt, aki fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától. A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták az abból vásárolt termékekkel együtt.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.