Iskolai előadás a biztonság jegyében

2021. 10. 08., p - 13:30
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűn és baleset-megelőzési tanácsokat kaptak a lőrinci diákok.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársa, Tomcsányi Andrea r. őrnagy 2021. október 7-én az Iskolarendőre program keretében a lőrinci Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatos diákjainak tartott prevenciós előadást.

A jó hangulatú órák alkalmával átismételték a gyalogos és kerékpáros közlekedési szabályokat, kiemelt figyelmet fordítva az őszi időjárás következtében megváltozott út- és látási viszonyokra. Az előadó felhívta a gyermekek figyelmét  a közlekedési szabályok betartásának fontosságára és a körültekintő közlekedésre.

A délelőtt folyamán bűnmegelőzési témákról is beszélgettek, annak érdekében, hogy senki ne váljon bűncselekmények áldozatává. A diákok aktív részvétele, segítő együttműködése fokozta az előadások vidám hangulatát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.