Iskolai erőszak témakörében tartottak előadást

2018. 03. 04., v - 08:01
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója az ÁGOTA Közösségi Házban tartott előadást fiataloknak. A foglalkozás témája az erőszakos cselekmények voltak.

A szakember 2018. február 28-án 17 órakor tartotta meg előadását. A főként 12 és 17 év közötti kamaszokkal az iskolában, valamint azon kívül egyaránt bekövetkező erőszakos cselekményekről beszélgettek. A foglalkozáson megnézték a „Felbújtó vagy Bűnsegéd” című kisfilmet is, melynek tanulságait megbeszélték az előadóval. A programon részt vett fiatalok, nagy érdeklődést mutattak az utcai verekedések kapcsán megvalósuló bűncselekmények iránt is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.