Kitelepültek

2021. 09. 24., p - 12:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Állatvédelmi programot szerveztek a bűnmegelőzési szakemberek a ráckevei Duna parton. Ha már ott voltak, a vagyonvédelemről szóló jótanácsok sem maradhattak el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Ráckevei Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 19-én a ráckevei Duna parton tartott rendezvény forgatagában szerveztek egy, az állatvédelem fontosságáról szóló figyelemfelhívó programot, ami a közelgő „Állatok világnapjához” tartozó esemény egyik fontos állomása volt.

A bűnmegelőzési szakemberektől a felnőttek és gyermekek hasznos információkat hallgattak a felelős állattartás szabályairól, a gondoskodás, a tudatosság fontosságáról, és felvilágosítást kaptak az állatkínzás, mint bűncselekmény esetleges jogi következményeiről.

Emellett az érdeklődő kicsik és nagyok elkészíthették saját tenyérlenyomatukat, totókat tölthettek, magukba szívhatták a rendőrök fontos tanácsait, hogyan vigyázzanak értékeikre.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész rendőrkézen

Egy okmányok nélküli, magát szerb állampolgárnak valló női sofőr akart 14 migránst Ausztriába juttatni.

 

Kettőt egy csapásra

A győri rendőrök a bejelentést követő 24 óra alatt elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint két győrújbaráti házba is betörtek.

 

Újabb elfogás az M5 autópályán

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 58 éves szerb férfi ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Őrizetben a koszovói embercsempész

A 29 éves férfi öt illegális migránst szállított, mikor a Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton Bogyiszló térségében ellenőrizték.