Megelőzés a családi napon

2019. 09. 22., v - 09:51
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a szolnoki Tiszaligetben megrendezett családi napon járt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2019. szeptember 21-én a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara területi szervének felkérésére vett részt a szolnoki Tiszaligetben megrendezett családi napon. A rendezvényen közel 300 érdeklődő ismerkedhetett meg a rendőrség munkájával, a sértetté válás megelőzésének lehetőségeivel és tekinthette meg a fegyverzettechnikai bemutatót. A bűnmegelőzési sátorhoz látogatók játszva ismerkedhettek a hasznos információkkal. Sok interaktív lehetőség közül válogatva tehették próbára tudásukat. A témák között felmerült a drogprevenció, az iskolai és netes zaklatás, a vagyonvédelem és a 112 segélyhívó rendeltetésszerű használata is. A megelőzési munkatársak közreműködésével a nap programkínálatát a szolnoki Czimre kutyaiskola „tanulóinak” bemutatójával színesítették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.