Megelőzés a klubban

2019. 09. 03., k - 12:42
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Vagyonvédelmi előadást tartott egy szolnoki klub tagjainak a bűnmegelőzési szakember.

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa 2019. szeptember 2-án a szolnoki Tiszti Klubban tartott vagyonvédelmi előadást a Kablay Lajos Repülő Bajtársi Egyesület tagjainak. Az interaktív előadáson szó esett a trükkös csalásokról, lopásokról és a házalókról, valamint a résztvevők hasznos információkkal gazdagodtak az internetezés veszélyeivel kapcsolatban is. Volter Ildikó rendőr őrnagy a vagyonvédelmi programon tájékoztatást adott a megjelenteknek a lakásbetörések elkövetési módszereiről, illetve azok megelőzési lehetőségeiről, továbbá kiemelt figyelmet fordítottak az otthonbiztonsággal kapcsolatos prevenciós tanácsok közvetítésére. A résztvevők különféle, hasznos tanácsokat tartalmazó szóróanyagokat is átvehettek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője, dr. Lipták Gergely tájékoztatást adott az árubemutatók veszélyeiről.

k

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.