Megyei bűnmegelőzési koordinációs Café

2021. 10. 19., k - 11:12
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai szerveztek interaktív szakmai beszélgetést a régió bűnmegelőzőinek.

Az eseményen a házigazda megye prevenciós munkatársain túl részt vettek a Nógrád és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányságok szakterülettel érintett rendőrei is, továbbá Oláh-Paulon László r. alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának új vezetője.

.

A laza, kötetlen hangulatú rendezvényen a résztvevők egy kávé mellett a bűnmegelőzés aktuális kérdéseit vitatták meg, keresve a tevékenységükbe bevonható további lehetőségeket. Többek között szó esett a közösségi médiában történő hangsúlyosabb jelenlétről, valamint a korcsoport specifikus megelőzési üzenetek alkalmazásáról.

A hatékony bűnmegelőzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat  dr. Molnár Katalin, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara Rendészeti Magatartástudományi Tanszékének docense, Police Café képző és moderátor irányításával dolgozták fel a résztvevők.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.