Mindenki nyert

2021. 12. 23., cs - 08:07
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A hétvégén rendezték meg a Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport által szervezett hátrányos helyzetű gyermekek Ki mit tudját.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoportja és a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat a hétvégén Szekszárdon szervezte meg a  hagyománnyá vált Ki mit tudot. A vetélkedőn a hátrányos helyzetű, 8-16 éves Tolna megyei gyermekek mutathatták meg tehetségüket.

A versenyen zsűri előtt kellett megmutatniuk, hogy melyikük mire képes a saját kategóriájában. A zsűri elnöke Balogh Borbála tanítónő volt. A zsűrizésben segítettek Orbán Attila, a Tolna Megyei Önkormányzat alelnöke, dr. Máté Csaba r. alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője, a TKKM elnöke, Pongó Ignác és Sárközi János József a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat képviselői is.

A mintegy 20 fellépő gyerek különböző produkciókkal, köztük énekkel, tánccal, hangszeres zenével és prózával állt színpadra. A tehetséges fiatalok mindegyike értékes ajándékkal térhetett haza, néhányan különdíjakban is részesültek, melyeket Pongó Ignác adott át a gyerekeknek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.