Mobil Bűnmegelőzési Centrum Tapolcán

2019. 11. 07., cs - 14:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyi lakosság vagyonbiztonságát erősítették.

A helyi rendőrkapitányság és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai 2019. november 7-én délelőtt Tapolca belvárosában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Fókuszban a Biztonság elnevezésű vagyonvédelmi pályázatának keretében a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával mobil bűnmegelőzési centrumot üzemeltettek.

A délelőtt célja a vagyonvédelemmel összefüggésbe hozható jogsértések megelőzése volt. A rendőrök felhívták a járókelők figyelmét arra, hogy a járművekben ne hagyjanak látható helyen értékeket és ne tartsák pénztárcáikat, irataikat könnyen elérhető zsebekben.

Elmondták továbbá, hogy lehetőleg ne vigyenek magukkal egyszerre nagyobb összegű készpénzt. A beszélgetés során kihangsúlyozták, hogy a cédulára vagy kártyatokra feljegyzett PIN kód megkönnyíti a tolvajok dolgát, valamint célszerű vásárlási limit beállításával védeni a bankszámlán lévő megtakarítást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Fegyverek és lőszerek

A Nagyatádi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást az illegális lőfegyverek ügyében.