Ne ess rabul, inkább keress alul!

2020. 06. 26., p - 08:16
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A kábítószer-ellenes világnapon „Bogozd ki!” címmel szókereső rejtvénypályázatot hirdet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya rejtvénypályázatot hirdet a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napja alkalmából, amelyet 1987 óta minden évben június 26-án tartanak meg világszerte. A kábítószer-ellenes világnap keretében a megyei bűnmegelőzési szakemberek egy szókereső típusú rejtvénnyel kívánják felhívni a figyelmet a drogfogyasztás veszélyeire, annak káros hatásaira, illetve a kábítószer elleni küzdelem és a prevenció fontosságára.

A rejtvényt a mellékletben találja.

A helyes megfejtést beküldők közül, bizottság jelenlétében, sorsolás útján kerül kiválasztásra az a három szerencsés nyertes, akik 10.000 Ft értékű sportszervásárlási utalványt nyerhetnek. A megfejtés egy, a kábítószer-használat megelőzésével kapcsolatos jelmondat.

Beküldési határidő: 2020. július 26. A sorsolás ideje: 2020. július 27. A megfejtéseket névvel és telefonos elérhetőségükkel együtt kérjük e-mailben a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu címre vagy postai úton, illetve személyesen juttassák el a Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság címére (5000 Szolnok, Baross u. 39. szám.), a borítékra írják rá: „Bogozd ki!”

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a 2020. július 26-án 24 óráig beérkezett megfejtések vesznek részt a sorsoláson!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Termesztette, fogyasztotta és árulta

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békéscsabán. Az élettársát és két tőle vásárlót is előállítottak a rendőrök, ellenük kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.