Összehangolt rendőri jelenlét a Tófürdőn

2018. 08. 14., k - 10:23
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpáros rendőrök és vagyonvédelmi portya az Ifjúsági Vízilabda Vb helyszínén.

Mint arról hírt adtunk, munkatársaink a polgárőrökkel karöltve figyelnek a közrend és a közbiztonság megteremtésére a világbajnokság idején. A gyalogos járőrszolgálat mellett a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai két keréken is vigyázzák a rendet. Így olyan helyekre is könnyedén eljutnak, amelyek gyalogosan csak hosszabb idő alatt érhetők el.

Vas megye továbbra is az ország legbiztonságosabb területeinek egyike. Annak érdekében, hogy ez a jövőben is így maradjon, a közterületi szolgálatot ellátó állomány és a bűnmegelőzési szakemberek – a polgárok jogkövető magatartását alapul véve – egymás munkáját segítve, azt kiegészítve, összehangoltan vesznek részt a megye nagyobb tömeget vonzó eseményein.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai ezúttal a megmérettetés helyszínén, valamint annak környékén különböző, a vagyonvédelmet elősegítő kiadványokkal emlékeztetnek a prevenció fontosságára.

Az összehangolt tevékenység célja ugyanis nem más, mint az, hogy az itt élők és az ide látogatók biztonságban érezhessék magukat a megyeszékhelyen és kikapcsolódásukat ne árnyékolhassa be semmilyen jogsértés.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogva

A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, akit két tiszaföldváron elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítanak.

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Autózni akart

Nyitva hagyott tehergépkocsit vitt el egy 18 éves férfi Nógrádszakálból.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.