Összehangolt rendőri jelenlét a Tófürdőn

2018. 08. 14., k - 10:23
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpáros rendőrök és vagyonvédelmi portya az Ifjúsági Vízilabda Vb helyszínén.

Mint arról hírt adtunk, munkatársaink a polgárőrökkel karöltve figyelnek a közrend és a közbiztonság megteremtésére a világbajnokság idején. A gyalogos járőrszolgálat mellett a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai két keréken is vigyázzák a rendet. Így olyan helyekre is könnyedén eljutnak, amelyek gyalogosan csak hosszabb idő alatt érhetők el.

Vas megye továbbra is az ország legbiztonságosabb területeinek egyike. Annak érdekében, hogy ez a jövőben is így maradjon, a közterületi szolgálatot ellátó állomány és a bűnmegelőzési szakemberek – a polgárok jogkövető magatartását alapul véve – egymás munkáját segítve, azt kiegészítve, összehangoltan vesznek részt a megye nagyobb tömeget vonzó eseményein.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai ezúttal a megmérettetés helyszínén, valamint annak környékén különböző, a vagyonvédelmet elősegítő kiadványokkal emlékeztetnek a prevenció fontosságára.

Az összehangolt tevékenység célja ugyanis nem más, mint az, hogy az itt élők és az ide látogatók biztonságban érezhessék magukat a megyeszékhelyen és kikapcsolódásukat ne árnyékolhassa be semmilyen jogsértés.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.