Pétfürdőn folytatódik a Házhoz megyünk! program

2020. 07. 31., p - 10:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A várpalotai rendőrök a helyi sporttelepen várják az érdeklődőket.

A Házhoz megyünk! elnevezésű országos bűnmegelőzési program keretében a várpalotai rendőrök 2020. augusztus 3-án az áldozattá válás elkerülése érdekében hasznos tanácsokkal várják az állampolgárokat Pétfürdőn. A rendőrök 9 órától a helyi sporttelepen tájékoztatást tartanak a település közbiztonsági helyzetéről, illetve különböző témájú prevenciós kiadványokat is átadnak a lakosoknak.

A programra kerékpárral érkező érdeklődőknek továbbá lehetőségük nyílik arra, hogy regisztráltassák kétkerekű járműveiket a BikeSafe országos adatbázisba. Ennek lényege, hogy a regisztráció alkalmával minden, a kerékpárra vonatkozó adat rögzítésre kerül, amely egy későbbi kerékpárlopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához. A nyilvántartásba vétel egyszerű, gyors, és a rendőrségi kitelepülések helyszínén mindig ingyenes.

A Várpalotai Rendőrkapitányság várja az érdeklődőket!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A nyomozók elfogták a rablás két gyanúsítottját

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki. A 19 éves körözött férfit tegnap őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.