Police Café a rendőrségen

2019. 12. 05., cs - 13:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök Police Café képzésen vettek részt Tatán.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon először 2019. májusban, egy vezetői értekezleten tartott tájékoztatót a Police Café módszertanáról dr. Molnár Katalin egyetemi docens. Fél év múlva, november végén jött el az ideje a módszertani felkészítő képzésre, melyen tizennyolc rendőr és egy civil szakember vett részt Tatán. A nyolcórás akkreditált képzésen a résztvevők választ kaptak arra a kérdésre, hogy mi is az a Police Café. Úgy tanulták a módszert, hogy azonnal ki is próbálhatták. A rendőrszakmai képzések sorából kissé kitűnő, jó hangulatú, helyben végzett változatos módszerrel kínált tananyag könnyen elsajátítható. Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elfogyasztott első korty rendőrkávé ízlett a résztvevőknek.


1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.