Prevenció a nyugdíjasok védelmében

2019. 05. 08., sze - 15:02
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Vagyonvédelmi előadást tartott a helyi nyugdíjas klub tagjainak Szolnokon a bűnmegelőzési szakember.

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa 2019. május 6-án a kertvárosi Művelődési Házban vagyonvédelmi előadásra várta a helyi nyugdíjas klub tagjait Szolnokon. Az interaktív előadás során szó esett a trükkös csalásokról, lopásokról, a házalókról, az árubemutatók jelentette veszélyekről és az otthon- és lakásvédelemről. A bűnmegelőzési szakember tanácsokkal és figyelemfelhívó, bűnmegelőzési tájékoztató kiadványokkal látta el a helyszínen a lakosokat, továbbá felhívta az idősek figyelmét a bűncselekmények elkövetési módszereire és azok megelőzési módjaira. A fogyasztóvédelem munkatársa a termékbemutatók veszélyeiről tájékoztatta a megjelenteket.

Az érdeklődők megismerkedhettek még a lakásbetörések, a gépkocsi lopások és a feltörések megelőzése érdekében használható biztonságtechnikai eszközökkel is.

 

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.