Prevenció Maglódon

2019. 09. 12., cs - 07:11
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Monori Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal színesítették a maglódi jótékonysági rendezvényt.

A Maglódi Amatőrök a Kultúráért Egyesület, Maglód Város Önkormányzata, valamint a Maglódi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum közös jótékonysági rendezvényt szervezett 2019. szeptember 7-én a MagHázban.

A rendezvényen a Monori Rendőrkapitányságot Bordásné Erdei Anikó r. őrnagy, a Maglódi Rendőrőrs őrsparancsnok-helyettese, valamint Elekes Emőke Dalma r. törzsőrmester bűnmegelőzési előadó képviselte. Az érdeklődőknek prevenciós tanácsokat kaptak a rendőröktől, valamint megtekinthették a rendőrség szolgálati felszereléseit is.

" "


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.